Tuinaanleg

Als het tuinontwerp afgerond is en u heeft de tekening en de 3D videopresentatie gezien en uw akkoord daarvoor gegeven dan gaan wij aan de slag met het aanleggen van uw tuin. Het grondwerk en andere voorbereidende zaken moet goed en grondig gebeuren omdat dit de houdbaarheid van uw nieuwe tuin zeer ten goed zal komen.

Grondwerk Tuinaanleg

Het grondwerk bij het aanleggen van een nieuwe tuin is zeer belangrijk.

Een tuin aanleggen betekend ook vaak een nieuwe schutting, oprit, afgewisseld met planten en struiken en daarbij wordt ook vaak de wens geuit om hier later zo weinig mogelijk onderhoud (of werk) mee te hebben. Niet iedereen heeft de tijd voor het tuinonderhoud (of vindt het maar niets) en hier kan dus met het ontwerp al rekening mee worden gehouden.

Tuinaanleg Klaar

Hier ziet u het eindresultaat van de foto boven, dus klaar met de tuinaanleg werkzaamheden.

We krijgen dan ook vaak een aanvraag voor een onderhoudsarme moderne tuin waar men zich terug kan trekken in de avond om bij te komen van een drukke dag op het werk zonder geregeld zelf aan het werk te moeten in de eigen tuin. Wilt u een offerte aanvragen voor uw nieuwe tuin, neem dan contact met ons op via het contactformulier.