Tuinontwerp

Een degelijk aangelegde tuin begint bij een vakkundig tuinontwerp waarbij u als klant alle gelegenheid van ons krijgt om uw wensen kenbaar te maken. Het is daarna onze taak om uw wensen om te zetten naar een tuin die bij u en uw huis past en waarbij het aantal beschikbare vierkante meters tuin optimaal worden benut.

Tuinontwerp tekening

Een tekening op maat van een tuin die wij ontworpen hebben.

Het tuinontwerp bestaat uit een tekening maar ook uit een 3D animatie video zodat u voordat wij met de daadwerkelijke tuin werkzaamheden beginnen, het eindresultaat al aan u kunnen laten zien. U kunt dan, indien gewenst, nog aanpassingen door laten voeren aan het uiteindelijke tuinontwerp en hierdoor voorkomt u extra kosten om het later alsnog te veranderen wanneer uw tuin klaar is en het toch niet goed is.

Onze werkwijze is uniek, niet elke hovenier heeft de beschikking over deze software waarmee designer tuinen ontworpen kunnen worden zelfs tot in het kleinste detail. Wij doen dat wel omdat het resultaat dan 100% op de wensen van de klant kan worden afgestemd en het eindresultaat ook zo wordt zoals u dat heeft aangegeven, een tuin is immers zeer persoonlijk.

Groningen tuinontwerp

Een tuinontwerp voor een tuin in Groningen

Deze foto is een afbeelding van een 3D animatie video en zo komt ook uw presentatie eruit te zien. Het is dus net of u al in uw nieuwe tuin loopt voordat deze is aangelegd. Wilt u meer weten over een tuinontwerp voor uw tuin neem dan contact met ons op via het contactformulier.